Warning: Creating default object from empty value in /var/www/christinenygaard.dk/public_html/wp/wp-content/themes/kaboodle/functions/admin-hooks.php on line 160

Om Christine

Interessen for anatomien har altid været der i den ene eller den anden forstand. Interessen startede for alvor på Ankerhus seminarium hvor jeg fik mit første eksamens bevis i 2009. Desværre stod der ikke et job og ventede på mig da jeg var færdig og besluttede derfor at jeg ville uddanne mig yderligere. Jeg fik læreplads som fitness instruktør i Ny Form og Velvære i Løgten og har siden arbejdet i centeret som fitness instruktør.

Som fitness instruktør fandt jeg ud af at jeg ikke kunne hjælpe alle. Det var ikke alt der kunne løses ved at lave øvelser for at styrke bestemte muskler eller udstrækning for at løsne op. Jeg besluttede derfor at tage det første (af mange) kursus i manuel behandling fra Dansk Fysiurgisk Massageskole i Århus i 2012.

I januar 2013 startede jeg Christine Nygaard, Massage og kostvejledning på deltid. Herfra har jeg udvidet min viden løbende og det vil jeg fortsætte med.

 

Uddannelser:

Prof. Bach. Ernæring og sundhed med speciale i ernæring og fysisk aktivitet

Ankerhus seminarium, Sorø 2006-2009

 

Fitness instruktør, specialefag: individuel træningsprogrammer 1 og 2

Tradium, Randers 2010-2011

 

Læge eksaminere massør

Dansk Fysiurgisk massageskole, Århus 2012

 

Ansigts- og hovedbundsmassage

Dansk Fysiurgisk massageskole, Århus 2013

 

Læge eksamineret holistisk massør

Kropologi, Vejle 2014

 

Diagnostik og behandling af kæbeleds problemer

Dansk Fysiurgisk massageskole, Århus 2014

 

Øreakupunktur

Dansk Fysiurgisk massageskole, Århus 2015

 

Costa dysfunktioner og kinesiotape

Kropologi, Vejle 2015